MBH_CLEARANCE_-01 (1)

OPSS...TUNGGU DULU !

Sebelum anda dapatkan Skin Growth Factor ini, MBH ada pakej UPGRADE nak offer kepada anda ya, Very very SPECIAL to you ! One-Time-Offer (Tawaran Sekali Seumur Hidup). Sangat terhad dan hanya ditawarkan disaat ini sahaja.


Ini PELUANG TERAKHIR yang anda ada. Lepas ni tak de dah tau. Im Serious. That why kami cakap anda RUGI jika anda sia-siakan peluang ni ! Kami susah nak beri offer pelik macam ni !

Kalau anda nak tahu, Harga sebenar semua offer ini bernilai hampir RM1135, tapi hari ini anda hanya boleh dapatkan dengan harga RM399 jer.


Murah kan ? Boleh hadiahkan dekat ibu ke, dekat kawan-kawan atau dengan isteri tanda penghargaan gitu, boleh buat sama2 sambil relax santai2 petang juga !


Untung sangat kalau anda ambil SEKARANG JUGA.

YA SEKARANG NI TAU

Ianya VERY LIMITED
Bukan untuk semua orang


Saya jamin pakej UPGRADE ini bakal membuatkan wajah anda lebih BERSERI-SERI


Bayangkan kalau anda ambil 2 sesi kalau ikut harga clearance sepatutnya RM418, tapi anda dapat penjimatan LAGI RM19 jika anda ambil pakej Beauty Rewards Exclusive ini..


dan anda akan dapat LEBIH BANYAK TAWARAN jika anda ambil Beauty Rewards Exclusive

APA YANG ANDA BAKAL DAPAT?

ITEM #1 - 2x SESI RAWATAN SKIN GROWTH FACTOR

  • Rawatan ini membantu menghilangkan parut dan lekuk jerawat
  • Selain itu, ianya apat menyingkirkan toksin dan kotoran yang tersembunyi pada sel sel kulit
  • Rawatan ini juga memberi rangsangan kolagen untuk menegangkan permukaan wajah
  • Ia juga dapat memberikan kesan pencerahan wajah yang mana kulit akan tampak lebih bersih tanpa cela
  • 2 sesi = 2 kali datang , ini bermakna anda boleh datang ke MBH 2 kali secara berasingan untuk melakukan rawatan ini sahaja

BERNILAI RM1000

PERCUMA !

ITEM #2 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH

  • Sesi imbasan yang mengambil masa 15 minit ini, dapat membongkar keadaan kulit anda sekarang secara lebih dekat (zoom in) menggunakan mesin khas ini.
  • Disini anda akan lihat sendiri keadaan kesihatan kulit anda, pori anda dan tekstur kulit anda dengan lebih jelas dan terperinci
  • Anda juga akan mengetahui secara jelas jenis kulit yang anda miliki samada jenis kulit kering, berminyak, jerawat, jeragat dan sebagainya.

BERNILAI RM30

ITEM #3 - SESI KONSULTASI ONE TO ONE

  • Semasa sesi konsultasi ini, anda akan diberitahu jenis kulit masalah dan rawatan yang sesuai utnuk kulit anda
  • Pakar kecantikkan kami akan membuat beberapa pemeriksaan fizikal luaran masalah kulit anda.
  • Beberapa datang perlu diambil dari pelanggan sebelum sesuatu rawatan boleh dibuat, Sangat penting bagi penetuan rawatan sesuai.
  • Pakar kecantikkan kami juga akan memberikan tips dan nasihat yang bersesuaian untuk anda selepas atau sebelum rawatan serta penjagaan dirumah.
  • Bukan itu sahaja, anda boleh terus bertanya sekiranya terdapat keraguan atau permasalah yang dihadapi berkenaan dengan kulit wajah anda

BERNILAI RM70

ITEM #4 - HYLURONIC ACID MASK

  • Produk ini kami bekalkan kepada anda untuk penjagaan selepas rawatan dimana ianya merupakan produk kegilaan ramai
  • Hyluronic Acid ini terbukti dapat melembapkan kulit wajah dari lapisan dalam kulit serta mengekalkannya selamsa 24 jam lamanya!
  • Jika anda merupakan pelanggan Beauty Rewards Exclusive anda akan dapatkan Mask ini secara percuma. Harga asal mask ini

BERNILAI RM10

ITEM #5 - BAUCAR BEAUTY REWARDS STAB RM10

  • Anda sangat beruntung kerana dengan pembelian ini, anda akan menerima 1 baucar Beauty Rewards Stab bernilai RM10
  • Baucar ini akan diberikan setelah anda membuat pembayaran.
  • Dengan baucar ini, anda layak untuk menikmati salah satu rawatan dibawah :

    -       MBH Therapeutic Face Theraphy

    -       MBH Bio Eye Lifting (Trial)

    -       MBH IPL Laser (20 shots)

    -       MBH Acne Laser (Trial)

    -       MBH Crystal Clear

    Jika anda bukan pelanggan Beauty Rewards Exclusive, anda perlu membeli baucar ini dengan harga RM10, jika anda ingin menikmati rawatan di atas
  • Tetapi, jika anda merupakan pelanggan Beauty Rewards Exclusive, baucar ini anda akan dapat secara PERCUMA.

    Diskaun hebat juga akan diberikan KHUSUS untuk pemelik baucar Beauty Rewards Stab sahaja. Sila Tunggu. Kami akan umumkan nanti

BERNILAI RM10

BONUS !

ITEM #6 -FLEXIBLE FACIAL BRUSH

  • Flexible Facial Brush ini membantu anda menyingkirkan kotoran secara total semasa anda mencuci wajah menggunakan pencuci muka anda
  • Selain itu, Flexible Facial brush mempunyai 1700 microbrush yang membantu membuang sel-sel kulit mati dan juga blackhead yang bertapak di kulit wajah
  • Produk ini mudah dibawa kemana-mana dan diperbuat dari silicone yang tidak memberi kesan sampingan kepada wajah
  • Harga asal bagi Flexible Facial Brush ini adalah RM15. Tapi anda akan boleh REDEEM SECARA PERCUMA pada Beauty Rewards Day jika anda membuat pembelian Beauty Rewards Exclusive

BERNILAI RM15

BERAPA YANG ANDA SANGGUP BAYAR UNTUK DAPATKAN SEMUA KOMPONEN INI?

  • ITEM #1 - 2X SESI RAWATAN SKIN GROWTH FACTOR - bernilai RM1000
  • ITEM #2 - SESI IMBASAN KULIT WAJAH MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH - bernilai RM30
  • ITEM #3 - 1X SESI KONSULTASI KULIT WAJAH ONE TO ONE - bernilai RM70
  • ITEM #4 - 1X HYLURONIC ACID MASK SECARA PERCUMA - bernilai RM10
  • ITEM #5 - 1 BAUCAR BEAUTY REWARDS STAB BERNILAI RM10 - bernilai RM10
  • ITEM #6 - BONUS - FLEXBLE FACIAL BRUSH - bernilai RM15

JUMLAH YANG ANDA PERLU LABURKAN = RM1135

Fuhh, kesemuanya 6 item ini adalah RM1135, Itulah jumlah yang anda perlu bayar !

Tapi..Tapi..Tapi..Kami tak benarkan anda bayar dengan amount diatas tu..

Sempena COME ON BABY - Its MBH Clearance Month!
kami nak berikan anda a very very very LIMITED OFFER.

Anda tak payah pun bayar RM1135 tu, anda boleh pilih anda nak yang mana.
Paling penting anda kena ingat,
ONCE SOLD OUT TAKKAN ADA LAGI DAH LEPAS TU ya.
Better GRAB HARI INI JUGA !

“ YEEE.. BERAPA SEMUA NI ? SAYA NAK BAYAR SEKARANG !! “

RM1135

RM800

RM550

Hanya RM399 sahaja

AMARAN KERAS ! Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan.

Pilih PAKEJ UPGRADE anda sekarang!

Beauty Rewards Exclusive

  • ITEM #1 - 2 SESI X RAWATAN SKIN GROWTH FACTOR - bernilai RM1000
  • ITEM #2 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH - bernilai RM30
  • ITEM #3 - SESI KONSULTASI WAJAH ONE TO ONE - bernilai RM70
  • ITEM #4 - 1x HYLURONIC ACID MASK - bernilai RM10
  • ITEM #5 - BAUCAR BEAUTY REWARDS STAB - bernilai RM10
  • BONUS - 1 PC FLEXIBLE FACIAL BRUSH - bernilai RM15

RM1135

RM399

Beauty Rewards Hotsell

  • ITEM #1 - 1 SESI X SKIN GROWTH FACTOR - bernilai RM500
  • ITEM #2 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH - bernilai RM30
  • ITEM #3 - SESI KONSULTASI WAJAH ONE TO ONE - bernilai RM70
  • ITEM #4 - BAUCAR BEAUTY REWARDS STAB - bernilai RM10

RM610

RM209