Laman Ini Hanya Sesuai Untuk Anda yang serius nak dapatkan Wajah Awet Muda dalam masa 30 minit sahaja !

1-01

Kulit Wajah yang kelihatan TUA sebelum USIA boleh menurunkan “Confident Level “ seseorang yang BELUM berumahtangga mahupun yang SUDAH berkeluarga. Jom tengok apa penyebab kulit nampak kusam, kendur & berkedut.

Anda juga mengalami masalah macam ni?

MBH nak bantu rawat masalah kulit anda dengan cara yang paling MUDAH, TIDAK MENYAKITKAN dan paling penting TANDA SUNTIKAN atau DOWNTIME

Dapatkan CRYO ICE THERAPY Anda Sekarang!

Jika dengan “CRYO ICE THERAPY” dari MBH ini bantu “CANTIK” kan kulit wajah dan menceriakan hidup anda 3x ganda dari biasa dengan harga yang PALING MURAH & JIMAT MASA tapi result terus nampak, Anda Nak ?

Kini didedahkan, rawatan paling BERBALOI BALOI.. Khas untuk anda yang nak hilangkan RAWAT MASALAH SKIN BARRIER ROSAK, dalam masa yang sama nak mesra pocket kaw kaw!

Rawatan ini lebih jimat, mudah dan berkesan untuk semua peringkat umur, baik perempuan ataupun lelaki. Senang citer, semua orang boleh rasai keunikan dan kehebatan rawatan ini

MEMPERKENALKAN!

CRYO ICE THERAPY

Cryo Ice Therapy ialah rawatan terbaru di MBH Medispa yang unik kerana ia adalah rawatan yang menjadikan kulit anda terdedah kepada suhu subzero selama beberapa minit.

🌷 Rawatan ini merupakan alternative lain kepada botox atau jarum. Bahan asas rawatan ini ialah Cryo Ice Capsule yang mengandungi Hyaluronic Acid, Niacininamide dan Aloe Vera yang kita ketahui khasiat nya adalah sangat baik menyelesaikan masalah kulit seperti mencerahkan wajah, meredakan kemerahan dan mengurangkan jerawat.

BAGAIMANA CRYO ICE CAPSULE BERTINDAK?
Cryo Ice Capsule berbentuk serbuk dan akan dicampurkan dengan (ice) dan membentuk sebatian khas yang dingin dan sejuk. Tindak balas bahan aktif ini akan berlaku secara semulajadi kemudian sekaligus menghasilkan kolagen sehingga 5x ganda

Cryo Ice Therapy ini boleh membantu anda Untuk

1-01

CRYO ICE THERAPY INI SESUAI UNTUK

OUR HAPPY CUSTOMER

Lihat Reaksi Mereka.. Rawatan ini dah berjaya menjadikan pelanggan kami lebih HAPPY & BAHAGIA!

Persoalannya, anda bila lagi?

Sebenarnya, ada sebab kenapa kami tawarkan rawatan ini dengan harga RM150 sahaja..

Yes, inilah antara 3 sebab utama kami nak bantu anda, especially untuk anda yang dalam usha nak buat rawatan dekat MBH, so this is the time!

Rawatan ini sangat limited, Berakhir bila bila masa, jangan lepaskan peluang ini ye, ONCE DAH HABIS, maknanyaaa habis sudah yaaa. tak de tawaran sehebat ini lagi next time ! Jangan fikir fikir lagi dah!