LOGO_MBH_RAYA-01

OPSS.. TUNGGU DULU!

Sebelum anda dapatkan Clarifying Glow Facial ini, MBH ada pakej UPGRADE nak offer kepada anda ya, Very very SPECIAL to you ! One-Time-Offer (Tawaran Sekali Seumur Hidup). Sangat terhad dan hanya ditawarkan disaat ini sahaja.

Ini PELUANG TERAKHIR yang anda ada. Lepas ni tak de dah tau. Im Serious. That why kami cakap anda RUGI jika anda sia-siakan peluang ni ! Kami susah nak beri offer pelik macam ni !

Kalau anda nak tahu, Harga sebenar semua offer ini bernilai hampir RM699, tapi hari ini anda hanya boleh dapatkan dengan harga RM149 jer.

Murah kan ? Boleh hadiahkan dekat ibu ke, dekat kawan-kawan atau dengan isteri tanda penghargaan gitu, boleh buat sama2 sambil relax santai2 petang juga !

Untung sangat kalau anda ambil SEKARANG JUGA.

YA SEKARANG NI TAU !​

Ianya Very Limited. Bukan untuk semua orang. Saya jamin pakej UPGRADE ni bakal membuatkan wajah anda lebih BEBAS CELA & BERSERI-SERI dan anda dengar kenalan anda terkejut melihat anda. Malas lah nak cakap banyak. Teruskan scrolling..

ITEM #1 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH BERNILAI RM30

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Sesi imbasan yang mengambil masa 15 minit ini, dapat membongkar keadaan kulit anda sekarang secara lebih dekat (zoom in) menggunakan mesin khas ini.
  • Disini anda akan lihat sendiri keadaan kesihatan kulit anda, pori anda dan tekstur kulit anda dengan lebih jelas dan terperinci
  • Anda juga akan mengetahui secara jelas jenis kulit yang anda miliki samada jenis kulit kering, berminyak, jerawat, jeragat dan sebagainya.

ITEM #2 - SESI KONSULTASI ONE TO ONE BERNILAI RM70

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Semasa sesi konsultasi ini, anda akan diberitahu jenis kulit masalah dan rawatan yang sesuai utnuk kulit anda
  • Pakar kecantikkan kami akan membuat beberapa pemeriksaan fizikal luaran masalah kulit anda.
  • Beberapa data perlu diambil dari pelanggan sebelum sesuatu rawatan boleh dibuat, Sangat penting bagi penetuan rawatan sesuai.
  • Pakar kecantikkan kami juga akan memberikan tips dan nasihat yang bersesuaian untuk anda selepas atau sebelum rawatan serta penjagaan dirumah.
  • Bukan itu sahaja, anda boleh terus bertanya sekiranya terdapat keraguan atau permasalah yang dihadapi berkenaan dengan kulit wajah anda

ITEM #3 - 2X SESI RAWATAN CLARIFYING GLOW FACIAL BERNILAI RM276

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Membantu mengeluarkan toksin dan mampu membersihkan liang pori daripada kotoran degil seperti habuk, asap serta minyak yang bergabung menyesak pori sehingga menggalak kemunculan anasir jahat seperti whitehead atau jerawat
  • Mengurangkan bintik bintik hitam akibat bekas parut jerawat
  • Mampu menghilangkan sel sel kulit yang kering dan kusam untuk kelembutan segera
  • Dapat mengecutkan jerawat dan perlahan lahan jerawat beransur hilang
  • Menaikkan seri wajah untuk tampil lebih berseri, bebas cela dan wajah seakan bercahaya
  • Dapat mengurangkan kesan lingkaran gelap bawah mata
  • 2 sesi = 2 kali datang , ini bermakna anda boleh datang ke MBH 2 kali secara berasingan untuk melakukan rawatan ini sahaja

ITEM #4 - 2X SESI RAWATAN LED PHOTON THERAPY TREATMENT BERNILAI RM156

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Rawatan MBH LED Photon Therapy Treatment ni adalah teknologi terbaharu yang menggunakan kekuatan foton untuk merawat kulit, memindahkan tenaga kepada sel dan mempercepat penjanaan protein kolagen di peringkat sel. Hasilnya, kulit menjadi lebih anjal dan kesan ‘sunburn’ serta tompok-tompok hitam akan berkurangan
  • MBH LED Photon Treatment menggunakan pancaran cahaya yang tidak menghasilkan haba untuk merawat kulit secara efektif dan tanpa kesan sampingan
  • Rawatan ini sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya untuk masalah kulit yang tidak sekata, kulit berjerawat, serta mereka yang ingin memulihkan dan merawat apa jua jenis masalah kulit
  • Terapi Cahaya LED ini adalah teknologi terbaharu yang menggunakan kekuatan foton untuk merawat kulit, memindahkan tenaga kepada sel dan mempercepat penjanaan protein kolagen di peringkat sel. Hasilnya, kulit menjadi lebih anjal dan kesan ‘sunburn’ serta tompok-tompok hitam akan berkurangan
  • Kombinasi rawatan Clarifying Glow Facial bersama MBH LED Photon Treatement ini menjadikan kulit wajah anda jauh lebih muda, gebu, tegang, anjal & cerah berser-seri

ITEM #5 - PRODUK RAMBUT “REVITALIZING HAIR & SCALP TONIC” DARI MBH HAIRCARE BERNILAI RM49

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Produk ini amat sesuai untuk semua golongan peringkat umur, ianya dapat menguatkan akar & folikel rambut sekaligus mengubati rambut gugur & rapuh serta erangsang pertumbuhan rambut baru
  • Untuk yang mempunyai rambut yang nipis, ianya dapat menebalkan kembali rambut serta membasmi kelemumur, kegatalan jangkitan serangga & kulat
  • Ianya juga dapat melewatkan proses penuaan rambut (uban) dan apabila memakainya ianya dapat enyejukkan kulit kepala
  • Produk ini adalah TERHAD, kami akan menggantikan dengan produk lain sekiranya produk ini telah HABIS.

ITEM #6 - 1 SET FACIAL CLEANSING BRUSH (5 IN 1) - FACE MASSAGER BERNILAI RM49

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Set berus pencuci wajah ini, boleh digunakan semasa basah, memutar sehingga 400 kali sesaat. Anda hanya perlu tekan pada tombol berus, dan ia berputar, ligat tetapi lembut. Memberi anda rasa yang sungguh seronok, lebih yakin yang kulit anda kini sudah bersih sebersih-bersihnya
  • Didatangkan dengan kepala yang berlainan fungsi, ianya dapat membersihkan mekap lebih bersih apabila dibandingkan dengan gosokan jari. Anda boleh menguji sendiri dengan menggunakan kapas wajah selepas mencuci wajah.
  • Produk ini adalah TERHAD, kami akan menggantikan dengan produk lain sekiranya produk ini telah HABIS.

ITEM #7 - 1 SET EXCLUSIVE MERCHANDISE DARI MBH BERNILAI RM19

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Anda akan menerima bebeapa jenis merchandise dari MBH semasa selesai membuat rawatan atau kami akan poskan terus kepada anda sementara stock masih ada
  • Kami akan menghubungi pihak anda untuk sahkan pembelian bagi melayakkan anda menerima 1 set exclusive merchandise dari MBH.

ITEM #8 - 1 TIKET PASS MASUK VIP MEMBERS YES UNTUK SERTAI PROGRAM HARI RAYA PADA TAHUN 2020 BERNILAI RM20

Apa Yang Anda Bakal Dapat ?

  • Anda sangat beruntung kerana dengan pembelian ini, anda akan menerima 1 access PASS untuk VIP members
  • VIP pass ini akan diberikan setelah anda membuat pembayaran, kami akan berikan melalui emel secara persendirian sahaja.
  • Dengan pass ini, anda layak untuk menikmati pelbagai diskaun serta kelebihan-kelebihan lain sepanjang Jualan Hari Raya berlangsung termasuk menerima rawatan atau voucher secara PERCUMA.
  • Diskaun hebat juga akan diberikan KHUSUS untuk pemelik pass VIP members sahaja. Sila Tunggu. Kami akan umumkan nanti.

BERAPA YANG ANDA SANGGUP BAYAR UNTUK DAPATKAN SEMUA KOMPONEN INI?

  • ITEM #1 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH bernilai RM30
  • ITEM #2 - SESI KONSULTASI ONE TO ONE bernilai RM70
  • ITEM #3 - 2 SESI X RAWATAN CLARIFYING GLOW FACIAL bernilai RM276
  • ITEM #4 - 2 SESI X RAWATAN LED PHOTON THERAPY TREATMENT bernilai RM156
  • ITEM #5 - PRODUK RAMBUT “REVITALIZING HAIR & SCALP TONIC” DARI MBH HAIRCARE bernilai RM49
  • ITEM #6 - 1 SET FACIAL CLEANSING BRUSH (5 IN 1) - FACE MASSAGER bernilai RM49
  • ITEM #7 - 1 SET EXCLUSIVE MERCHANDISE DARI MBH bernilai RM19
  • ITEM #8 - 1 TIKET PASS MASUK VIP MEMBERS YES UNTUK SERTAI PROGRAM HARI RAYA PADA TAHUN 2020 bernilai RM20

JUMLAH YANG ANDA PERLU LABURKAN = RM669

Fuhh, kesemuanya 8 item ini adalah RM669, Itulah jumlah yang anda perlu bayar !

Tapi..Tapi..Tapi..Kami tak benarkan anda bayar dengan amount diatas tu..

Sempena MBH Menjelang Raya, kami nak berikan anda a very very very LIMITED OFFER.

Anda tak payah pun bayar RM669 tu, anda boleh pilih anda nak yang mana. Paling penting anda kena ingat, ONCE SOLD OUT TAKKAN ADA LAGI DAH LEPAS TU ya. Better GRAB HARI INI JUGA !

“ YEEE.. BERAPA SEMUA NI ? SAYA NAK BAYAR SEKARANG !! “

Okayy.. nampaknyaa anda dah tak tahan lagi dah ni, kami beritahu anda. Sejujurnya jumlah yang anda perlu bayar ialah:

RM669

RM500

RM170

Hanya RM149 sahaja. Nett Price

AMARAN KERAS ! Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan.

VIP

  • ITEM #1 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH bernilai RM30
  • ITEM #2 - SESI KONSULTASI ONE TO ONE bernilai RM70
  • ITEM #3 - 2 SESI X RAWATAN CLARIFYING GLOW FACIAL bernilai RM276
  • ITEM #4 - 2 SESI X RAWATAN LED PHOTON THERAPY TREATMENT bernilai RM156
  • ITEM #5 - PRODUK RAMBUT “REVITALIZING HAIR & SCALP TONIC” DARI MBH HAIRCARE bernilai RM49
  • ITEM #6 - 1 SET FACIAL CLEANSING BRUSH (5 IN 1) - FACE MASSAGER bernilai RM49
  • ITEM #7 - 1 SET EXCLUSIVE MERCHANDISE DARI MBH bernilai RM19
  • ITEM #8 - 1 TIKET PASS MASUK VIP MEMBERS YES UNTUK SERTAI PROGRAM HARI RAYA PADA TAHUN 2020 bernilai RM20

RM669

RM149

GENERAL

  • ITEM #1 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH bernilai RM30
  • ITEM #2 - SESI KONSULTASI ONE TO ONE bernilai RM70
  • ITEM #3 - 1 SESI X RAWATAN CLARIFYING GLOW FACIAL bernilai RM138

RM238

RM49

Pilih PAKEJ UPGRADE anda sekarang!