LOGO_MBH_YES-01 (1)

Sebelum anda dapatkan RM111.10 ini, MBH ada nak offer something special untuk anda

Offer ni tersangat exclusive, terhad & limited edition, + tahun depan2 pun confirm MBH tak buka dahh

Sebab tawaran ni kami buka hanya untuk Year End Sale tahun ini SAHAJA! Serious talk !!

Sbb kami tahu kalau anda buat Ultimate Clear Skin Combo ni sekali, pasti nak lagi‚Äč

Sbb melihatkan hasilnya yang WOWW, tentu sekali anda nak buat combo ni berkali-kali untuk LEBIH BERSERI...gituu...
Cube tengok video tiktok famous ni, apa jadi kat muka dia, baru sekali buat tau...

Kalau DUA KALI buat, silap-silap kena sumpah seumur hidup tak perlu buat rawatan dah, sebab glowing terus muka...

Jadi, kalau anda terfikir nak ambil combo Ultimate Clear Skin ni lebih dari 1 kali,
kami dah SIAP SIAGA menawarkan potongan harga pakej Utimate Clear Skin Combo 2x SESI untuk anda.. wehuuuu !

Dapatkan combo Ultimate Clear Skin VVIP pada harga

Yes !!! anda hanya perlu TAMBAH RM87.90 sahaja untuk dapat kan 1 lagi combo Ultimate Clear Skin ini. Murah kan?

Dengan setiap pembelian Ultimate Clear Skin Combo VVIP anda akan dapat

++ 2 FREE GIFT EXCLUSIVE INI KHAS DARI MBH

#1 - DERMAKLAIR SWEET MELON LIP BALM

  • Dermaklair Sweet Melon Lip Balm ini merupakan lipbalm semulajadi dengan ekstrak melon
  • Lipbalm dengan pakej mudah bawa ini mampu melembapkan bibir dan memberikan tekstur kilatan natural & lembut pada bibir
  • Selain itu juga, lipbalm ini mampu mengelakkan masalah bibir kering & mengelupas dengan pemakaian harian

#2 - DERMAKLAIR GENTLE SKIN BAR

  • Dermaklair Gentle Skin Bar ini merupakan cleanser mild dalam bentuk pepejal yang lebih jimat
  • Gentle Skin Bar ini mengandungi ekstrak aloevera yang sesuai dengan semua jenis masalah kulit
  • Ia membantu membersih kulit wajah dengan lebih bersih, memerangkap kotoran & mengekalkan kelembapan kulit serta menstabilkan pH

++ FAST ACTION BONUS

untuk 5 pelanggan terawal !

Kalau anda nak tahu, MBH nak berikan BONUS TERKEJUT untuk anda yang membuat pembelian terawal once MBH buka pembelian pada 11.11.2020 jam TEPAT jam 12.00 tengahari

#3 - INTELLEGENCE SMART WATCH

  • Wooo ! Tak kisah la anda percaya atau tidak, MBH nak berikan 5 orang pelanggan bertuah hadiah berupa
  • Merangkumi kelengkapan bluetooth yang sesuai dengan Android & IOS
  • Dapat mengesan aktiviti sepanjang hari: langkah, kalori yang dibakar, jarak tempuh dan degupan jantung.
  • Selain itu, smart watch ini juga mengandungi peringatan pintar: peringatan panggilan, push SMS, peringatan tidak aktif. Pehh mcm2 lg lahhh.
  • Jadi jangan lupa jadi yang terawal grab promosi 11.11 ni kalau anda nak smart watch yang bernilai RM178 ini

Bestnyaaa hadiah-hadiah untuk promosi 11.11 ni....!

Rasa-rasanya berapa jumlah HARGA SEBENAR yang anda perlu laburkan untuk kesemua item ni?

Jom kite kira sama-sama

  • #1 - RAWATAN MOIST CLEANSE TREATMENT
  • #2 - RAWATAN DEEP CLEANSING TREATMENT
  • #3 - RAWATAN BRIGHTENING FACIAL SCRUB
  • #4 - RAWATAN GLOW PEEL THERAPHY
  • #5 - RAWATAN SKIN PROTECTION TREATMENT

bernilai RM276

PERCUMA !

  • #8 - SESI IMBASAN KULIT WAJAH MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH - bernilai RM30
  • #9 - SESI KONSULTASI KULIT WAJAH ONE TO ONE - bernilai RM70
  • #10 - IPL REJUVEATION LASER - bernilai RM119
  • #11- DARK CIRCLE TREATMENT - bernilai RM119
  • #12- LIPS TREATMENT - bernilai RM78
  • #13- GUA SHA TREATMENT - bernilai RM78
  • #14- BACK & NECK MASSAGE - bernilai RM78
  • #15- BAUCAR TUNAI PRODUK & RAWATAN - bernilai RM10

EXCLUSIVE FREE GIFT

  • #16 - DERMAKLAIR SWEET MELON LIP BALM - bernilai RM19
  • #17 - GENTLE SKIN BAR - bernilai RM29

FAST ACTION BONUS !

  • #18 - INTELLEGENCE SMART WATCH - bernilai RM178

Jumlah keseluruhan untuk 18 ITEM ini adalah RM1,084

Tapi, kami tak sampai hati nak bagi anda bayar kesemua 18 item ni dengan jumlah DI ATAS

Sempena YES ! I PERGI MBH SALE, kami nak buka harga LELONG + PANCUNG HABISSSSSS !

Dimana anda tak perlu pun bayar sejumlah RM1,084 tu pada kami, simpan duit tu untuk masa depan nohh

Paling penting, KENA INGAT YER, JIKA ANDA BERPALIN TADAH dari page ni, anda tak mungkin jumpa lagi offer ni dimana-mana, BYE-BYE, SAYONARA

Sebab kami nak berikan harga

RM1,084

RM800

RM500

RM300

Tetapi kami nak payung Ultimate Clear Skin Combo VVIP ini hanya pada

RM199 SAHAJA

YA ! RM199 SAHAJA

AMARAN KERAS ! Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan.

Pilih pakej VVIP anda

VVIP PACKAGE

RM1084

RM199

GENERAL PACKAGE

RM798

RM111.10

p/s : Dengan setiap pembelian bernilai RM350 ke atas, anda berpeluang memenangi cabutan bertuah berupa I phone, Motosikal Y15 dan emas 916