LOGO_MBH_YES-01 (1)

OPPPSSS!

Tungguuuu dulu.....

Sebelum anda dapatkan Massotheraphy Facial ini, MBH ada nak offer PAKEJ UPGRADE
khas untuk anda yang ternanti-nanti facial yang lengkap dengan harga yang MUR2
One-Time-Offer (Tawaran Sekali Seumur Hidup).
Sebab offer ni kami buka hanya untuk Year End Sale tahun ini SAHAJA! Serious talk

Kalau anda nak tahu, massotheraphy ini BUKAN FACIAL KALENG-KALENG tau. Ramai yang ingatkan facial ni facial BIASHE, tapi sebenarnya bukan ya sistur.
Ianya adalah facial totok wajah yang menggunakan GOLD BEAUTY BAR untuk menegankan kulit wajah disamping menggunakan teknik urutan khas (PRESSURE POINT) untuk melancarkan peredaran darah pada titik- titik tertentu..

Ada extraction ke tak ye sis?

Haa, ini palinggg orang suka..sebab itulah yang kami nak inform kepada anda.
Atas permintaan ramai, kami bawakan 1 lagi PAKEJ FACIAL YANG SUPER LENGKAP didalam Massotheraphy Facial ini.

Bukan sahaja anda dapat sesi extraction whitehead & blackhead removal, MBH nak TAMBAH lagi kegembiraan anda dengan membawakan 3 BONUS TAMBAHAN iaitu 3 EXTRA STEP yang mana ianya merangkumi :

#1-BRIGHTENING FACIAL SCRUB

  • Sesi scrubbing ini adalah sesi yang paling disukai ramai untuk menghasilkan kulit yang 3x LEBIH CERAH & BEBAS BLACKHEAD
  • Ia membantu menyingkir sel kulit mati yang menyebabkan produk wajah yang disapu tidak dapat meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap. Ia juga boleh
  • Rawatan ini juga membantu mengelakkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat sekaligus mengecilkan pori
  • Ia juga dapat memberikan kesan kemerah-merahan hasil urutan teknik pressure point

#2-NANO STEAM HYDRATION

  • Proses nano steam hydration ini dapat menyah-aktifkan acne-causing bacteria, penyebab masalah jerawat
  • Selain itu, ianya dapat memudahkan proses pembuangan whitehead & blackhead tanpa meninggalkan kesan kemerah-merahan pada kulit
  • Rawatan ini mampu melembapkan kulit wajah hasil dari pengewapan "warm water" yang melancarkan peraliran darah dibawah kulit wajah
  • Steaming juga membantu merawat & melegakan sinus congestion
  • Ia juga sebagai membantu proses penyerapan produk 2x lebih mudah ke dalam kulit

#3-VACUUM + EXTRACTION WHITEHEAD & BLACKHEAD

  • Wowww..nilah org kate THE BEST PART sebab step ini akan bantu anda membuang segala kegeraman anda terhadap blackhead & whitehead yang bertapak di wajah terutama sekali di area hidung
  • Dalam proses ini, MBH akan menggunakan 2 teknik iaitu mesin vakum untuk menyedut kotoran blackhead yang mudah dibuang
  • Kemudian, pembuangan blackhead & whitehead diteruskan secara MANUAL EXTRACTION menggunakan extraction tools untuk membuang blackhead yang dalam. After that, kulit akan jadi bersih tanpa tompok hitam ! Yehuu!

Jadi, anda akan dapat bukan 4, bukan 5
Tapi TOTAL 7 TREATMENT
dengan HARGA SUPERB JIMAT

Bestkan? Suka kami tegaskan, kami lancarkan PAKEJ UPGRADE ini atas permintaan ramai tau! Bukan suka-suka nak lancarkan..
semuanya khas untuk buatkan anda happy & gembira dengan MBH
Anda seronok & gembira, kami TRIPLE SERONOK

Harga sebenar semua offer ini bernilai hampir RM782, tapi hari ini anda hanya boleh dapatkan dengan harga RM110.10 jer.

YA, RM110.10 sahaja

Lengkap dengan proses extraction dan ada PERCUMA 2 ITEM
serta BONUS 1 ITEM HOTSELL untuk anda...nak tahu apa? Teruskan bacaan

Murah kan ? Boleh hadiahkan dekat ibu ke, dekat kawan-kawan atau
dengan isteri tanda penghargaan gitu,
boleh buat sama2 sambil relax santai2 petang juga !
Untung sangat kalau anda ambil SEKARANG JUGA.

YA, SEKARANG TAU

Ianya VERY LIMITED
Bukan untuk semua orang
Saya jamin pakej UPGRADE ini bakal membuatkan wajah anda lebih BERSERI-SERI


Bayangkan kalau anda ambil MASSOTHERAPHY FACIAL ni sepatutnya RM10.10,
tapi anda kalau anda nak dapat EXTRA STEP & RESULT LUAR BIASA anda wajib ambil
SIGNATURE MASSSOTHERAPHY FACIAL ini


kalau tidak anda akan menyesal.....hihiih (gelak jahat)

APA YANG BAKAL ANDA DAPAT?

#1 - MOIST CLEANSE TREATMENT

  • Rawatan ini merupakan rawatan pembersihan asas daripada kotoran & debu mahupun toksin hasil penggunaan make up
  • Rawatan ini akan menggunakan make up removal yang mengandungi cecair "dirt removal" untuk membersihkan lapisan atas kulit
  • Step ini juga merupakan langkah penyediaan sebelum "deep cleansing" supaya kotoran tidak bercampur semasa cucian wajah yang menyebabkkan pori tersumbat dengan kotoran

#2 - DEEP CLEANSING TREATMENT

  • Rawatan ini merupakan pembersihan kedua untuk mencuci kulit wajah secara DEEP CLEANSING
  • Rawatan ini menggunakan facial cleanser KHAS dari ekstrak aloevera yang lembut & sesuai dengan semua jenis kulit berlainan dari facial cleanser yang komersial
  • Tapi awas! Jangan ingat deep cleansing ini macam anda cuci kulit wajah dirumah ye? Sbb deep cleansing ini menggunakan 100% teknik cucian wajah yang betul
  • Ia juga dapat memberikan kesan kemerah-merahan & glowing selepas cucian

#3 - REJUVANATION GOLD THERAPHY

  • Rawatan ini membantu mengurangkan lingkaran bawah mata & kantung mata hasil totok menggunakan gold energy bar sekitar kawasan mata
  • Selain itu, ianya dapat menyingkirkan toksin dan kotoran yang tersembunyi pada sel sel kulit
  • Rawatan ini juga memberi rangsangan kolagen untuk menegangkan permukaan wajah sekitar pipi dan bawah leher menggunakan GOLD BEAUTY BAR dan menjadikan wajah lebih tegang
  • Teknik ini juga termasuklah point pressure massage dimana ianya mampu menjadikan wajah anda 2x lebih awet muda

#4 - SKIN PROTECTION TREATMENT

  • Rawatan penutupan ini akan menggunakan 3 PRODUK KHAS iaitu :
  • Dermaklair Skin Hydrator : Berfungsi untuk melembapkan kulit dari dalam
  • Dermaklair Soothing Lotion : Berfungsi untuk melembutkan kulit wajah & menenangkan kulit wajah dengan menstabilkan pH kulit.
  • Dermaklair Sunscreen UV SPA 50++ : Berfungsi untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berbahaya yang boleh mengakibatkan jeragat

EXTRAAAA STEP

#5-BRIGHTENING FACIAL SCRUB

  • Sesi scrubbing ini adalah sesi yang paling disukai ramai untuk menghasilkan kulit yang 3x LEBIH CERAH & BEBAS BLACKHEAD
  • Ia membantu menyingkir sel kulit mati yang menyebabkan produk wajah yang disapu tidak dapat meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap. Ia juga boleh
  • Rawatan ini juga membantu mengelakkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat sekaligus mengecilkan pori
  • Ia juga dapat memberikan kesan kemerah-merahan hasil urutan teknik pressure point

#6-NANO STEAM HYDRATION

  • Proses nano steam hydration ini dapat menyah-aktifkan acne-causing bacteria, penyebab masalah jerawat
  • Selain itu, ianya dapat memudahkan proses pembuangan whitehead & blackhead tanpa meninggalkan kesan kemerah-merahan pada kulit
  • Rawatan ini mampu melembapkan kulit wajah hasil dari pengewapan "warm water" yang melancarkan peraliran darah dibawah kulit wajah
  • Steaming juga membantu merawat & melegakan sinus congestion
  • Ia juga sebagai membantu proses penyerapan produk 2x lebih mudah ke dalam kulit

#7-VACUUM + EXTRACTION WHITEHEAD & BLACKHEAD

  • Wowww..nilah org kate THE BEST PART sebab step ini akan bantu anda membuang segala kegeraman anda terhadap blackhead & whitehead yang bertapak di wajah terutama sekali di area hidung
  • Dalam proses ini, MBH akan menggunakan 2 teknik iaitu mesin vakum untuk menyedut kotoran blackhead yang mudah dibuang
  • Kemudian, pembuangan blackhead & whitehead diteruskan secara MANUAL EXTRACTION menggunakan extraction tools untuk membuang blackhead yang dalam. After that, kulit akan jadi bersih tanpa tompok hitam ! Yehuu!

PERCUMA !

#8 - SESI IMBASAN KULIT MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH
(pelanggan baru)

  • Sesi imbasan yang mengambil masa 15 minit ini, dapat membongkar keadaan kulit anda sekarang secara lebih dekat (zoom in) menggunakan mesin khas ini.
  • Disini anda akan lihat sendiri keadaan kesihatan kulit anda, pori anda dan tekstur kulit anda dengan lebih jelas dan terperinci
  • Anda juga akan mengetahui secara jelas jenis kulit yang anda miliki samada jenis kulit kering, berminyak, jerawat, jeragat dan sebagainya.

BERNILAI RM30

#9 - SESI KONSULTASI ONE TO ONE (pelanggan baru)

  • Semasa sesi konsultasi ini, anda akan diberitahu jenis kulit masalah dan rawatan yang sesuai utnuk kulit anda
  • Pakar kecantikkan kami akan membuat beberapa pemeriksaan fizikal luaran masalah kulit anda.
  • Beberapa datang perlu diambil dari pelanggan sebelum sesuatu rawatan boleh dibuat, Sangat penting bagi penetuan rawatan sesuai.
  • Pakar kecantikkan kami juga akan memberikan tips dan nasihat yang bersesuaian untuk anda selepas atau sebelum rawatan serta penjagaan dirumah.
  • Bukan itu sahaja, anda boleh terus bertanya sekiranya terdapat keraguan atau permasalah yang dihadapi berkenaan dengan kulit wajah anda

BERNILAI RM70

#10 - BAUCAR YES ULTIMATE BEAUTY PACKAGE

  • Baucar ini merupakan baucar promosi pakej dengan setiap pembelian General Package RM10.10 ataupun VVIP Package RM110.10, dimana dalam Utimate Beauty Package ini, anda akan mendapat total 8 item pada harga RM299 sahaja.
  • Pakej ini mengandungi :
    Combo A
    (pilih 1 sahaja daripada senarai 3 rawatan dibawah) 1. Cinderella Facial
    2. Freeze Pop Oxygen
    3. Aqua Peel Infusion Theraphy

    Combo B
    (pilih 1 sahaja daripada senarai 3 rawatan dibawah) 1. Acne Eraser
    2. Glow Peel Theraphy
    3. Mud Pores Cleansing

    Complimentary :
    (dapat semua rawatan dibawah)
    1. Massotheraphy Facial
    2. Lips Treatment
    3. Gua Sha Treatment
    4. IPL Hair Removal Laser - Upper Lips & Lower Lips
    (5 shots) **
    5. Baucar Tunai RM10 **
    6. Hyaluronic Acid Essence 6ml
  • Jadi keseluruhannya, anda akan dapat 8 item dengan harga RM299 sahaja! Woww....triple triple triple happiness.. best kan..? ha tulah, rapat2 lah dgn kami di MBH ni, anda akan selalu dapat FREE GIFT & PROMOSI BERBALOI je memanjang..hihihi
  • TAPI INGAT! Anda hanya boleh menebus baucar YES Utimate Beauty Package ini sebelum 31 Oktober 2020 seeloknya semasa anda melakukan temujanji rawatan.
    Peringatan : Jika anda gagal menebus baucar sebelum 31 Oktober 2020, YES Utimate Beauty Package ini akan EXPIRED taau..lepas 31 OKtober 2020, not valid dah.. jadi dah dapat baucar ni cepat-cepat tebus tau...hihi

BERNILAI RM299

BONUS !

#11 -PUREST LOVE LIPMATTE

  • Purest Love Lipmatte ini adalah lipmatte keluaran khas dari MBH Cosmetic dan terjual lebih dar 300 unit pada Julai lepas tau
  • Anda akan dapat lipmatte ini dalam box yang sangat cuteee, cantik dengan design yang sangat sweet. Boleh hadiah kan kat isteri, ibu & kawan-kawan juga sebab.....
  • Anda akan dapat bukan 1 tau...tapi 2 LIPMATTE GAISS! Code "mommy" & "princess". Warna lipmatte ni pun memang cun sangat2, ala2 nude giteww
  • Harga asal bagi Purest Love Lipmatte ini adalah RM99. Tapi anda akan boleh REDEEM SECARA PERCUMA pada YES I PERGI MBH SALE jika anda membuat pembelian VVIP PACKAGE
  • TAPI INGAT! Anda hanya boleh redeem Purest Love Lipmatte anda ini sebelum 31 Oktober 2020 seeloknya semasa anda melakukan temujanji rawatan.
    Peringatan : Jika anda gagal menebus sebelum 31 Oktober 2020, Purest Love Lipmatte ini kami anggap BURN taau..jadi selepas anda mendapatkan resit dari wakil MBH jangan lambat-lambat buat appointment rawatan..hihi

BERNILAI RM99

  • #1 - RAWATAN MOIST CLEANSE TREATMENT
  • #2 - RAWATAN DEEP CLEANSING TREATMENT
  • #3 - RAWATAN BRIGHTENING FACIAL SCRUB
  • #4 - RAWATAN NANO STEAM HYDRATION
  • #5 - RAWATAN VACUUM & EXTRACTION WHITEHEAD & BLACKHEAD
  • #6 - RAWATAN REJUVENATION GOLD THERAPHY
  • #7 - RAWATAN SKIN PROTECTION TREATMENT

PERCUMA !

  • #8 - SESI IMBASAN KULIT WAJAH MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH - bernilai RM30
  • #9 - SESI KONSULTASI KULIT WAJAH ONE TO ONE - bernilai RM70
  • #10 - BAUCAR ULTIMATE BEAUTY PACKAGE - bernilai RM299

BONUS !

  • #11 - PUREST LOVE LIPMATTE (2 PCS) - bernilai RM99

JUMLAH YANG ANDA PERLU LABURKAN = RM782

Fuhh, kesemuanya 11 item ini adalah RM782, Itulah jumlah yang anda perlu bayar !

Tapi..Tapi..Tapi..Kami tak benarkan anda bayar dengan amount diatas tu..

Sempena YES ! I PERGI MBH SALE
kami nak berikan anda a very very very LIMITED OFFER.

Anda tak payah pun bayar RM782 tu, anda boleh pilih anda nak yang mana.
Paling penting anda kena ingat,
ONCE SOLD OUT TAKKAN ADA LAGI DAH LEPAS TU ya.
Better GRAB HARI INI JUGA !

“ YEEE.. BERAPA SEMUA NI ? SAYA NAK BAYAR SEKARANG !! “

RM782

RM500

RM200

Hanya RM110.10 sahaja

AMARAN KERAS ! Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan.

Pilih PAKEJ UPGRADE anda sekarang!

VVIP PACKAGE

  • #1 - RAWATAN MOIST CLEANSE TREATMENT
  • #2 - RAWATAN DEEP CLEANSING TREATMENT
  • #3 - RAWATAN BRIGHTENING FACIAL SCRUB
  • #4 - RAWATAN NANO STEAM HYDRATION
  • #5 - RAWATAN VACUUM & EXTRACTION WHITEHEAD & BLACKHEAD
  • #6 - RAWATAN REJUVENATION GOLD THERAPHY
  • #7 - RAWATAN SKIN PROTECTION TREATMENT

PERCUMA !

  • #8- SESI IMBASAN KULIT WAJAH MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH - bernilai RM30
  • #9 - SESI KONSULTASI KULIT WAJAH ONE TO ONE - bernilai RM70
  • #10 - BAUCAR ULTIMATE BEAUTY PACKAGE - bernilai RM299

BONUS !

  • #11 - PUREST LOVE LIPMATTE - bernilai RM99

RM601

RM110.10

GENERAL PACKAGE

  • #1 - RAWATAN MOIST CLEANSE TREATMENT
  • #2 - RAWATAN DEEP CLEANSING TREATMENT
  • #3 - RAWATAN RAWATAN REJUVENATION GOLD THERAPHY
  • #4 - RAWATAN SKIN PROTECTION TREATMENT

PERCUMA !

  • #5 - SESI IMBASAN KULIT WAJAH MENGGUNAKAN MESIN ANALISA WAJAH - bernilai RM30
  • #6 - SESI KONSULTASI KULIT WAJAH ONE TO ONE - bernilai RM70
  • #7 - BAUCAR ULTIMATE BEAUTY PACKAGE - bernilai RM299

RM169

RM10.10

Kini dijual pada RM30.10

SILA AMBIL PERHATIAN

AMARAN KERAS !

1. Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan.

2. Pembelian melalui talian FPX mengambil masa selama 7 hari bekerja untuk proses kemasukan ke dalam akaun. Temujanji rawatan hanya boleh dilakukan 7 hari selepas pembayaran dan sebelumm 31 Oktober 2020 untuk menebus hadiah-hadiah percuma