P.E.R.H.A.T.I.A.N

Anda yang ternanti-nanti diskaun rawatan dari MBH

Y.E.S I SUKA MBH SALE !
LOADING 100%

Pada hari tersebut

anda akan didedahkan dengan

DISKAUN GEMPAK
FREE GIFT
REWARD

Kali ni, MBH nak bantu anda yang
SERIUS
nak dapatkan
RAWATAN TERBAIK DARI MBH pada

HARGA DISKAUN 90%

dan
paling best boleh dapatkan

RAWATAN PERCUMA

Siapa nak siapa nak ?
baca sampai habis duluu......

Ada syaratnya
CEK DULU ANDA LAYAK ATAUPUN TIDAK...
SIAPA YANG LAYAK JOIN JUALAN #ISukaMBHSALE’..
(Serius ni bukan biashe2 punya sales yer)

YG SUKA MENDA2 FREE NI, DISKAUN BANYAK, MAKAN2 FREE

Yang suka FREE ni , better datang, sampai produk pun ada yang kita bagi free tau.

YG SUKA SALES DAN NK JIMAT DUIT GILER2

Xnak Jimat kan duit korang? Jgn dtg! Tak suka bila ada sales? Jgn dtg..Nak nampak biasa2 je kulit tu? Jgn dtg..Tp, Kak ita tau, uolls smua mmg stsa nak nmpk comey, jelita cam neelopah, ensem cam patah amin yg gedik2 cute gitu..plus mestilah nak MURAH kenzzz..

YG ADA ANAK2, ADA ASBEN, ADA COUPLE

Yg suka idup2 sorg2 tu, dilarang dtg..Yg x kawin, yg xde ‘pacaran’ lg, buat apa nak dtg kan..Nnti xde org yg puji bila uolls dah segak kacak cantik lawa2 ala2 supermodel raya nanti..​

ORANG YANG SERIUS NAK KULIT CANTIK SIHAT ! OPCOZ LA KAN ?

Yg tak suka kulit sihat,tak suka putih, kulit dibiarkan ada parut, DIHARAMkan dtg..Why? Apsal kejam sgt?
Hai…Kan kak ita dah cakap, kalau yang serius nak kulit cantik sihat gebu putih mulus bebas cela je boleh datang .Mcm u yg sdg baca ni la kan?

Eh..eh saya dah cukup syarat

Korang cukup syarat? Bagus..Good Job..

OK, jom kita lihat offer2 special utk 26 Oktober 2019 ini.

Picture8

DISKAUN RAWATAN

SEHINGGA 90%

Semua rawatan kita bagi 90%, gila kan ? murah ke murah sangat ! khas untuk anda jika menjadi pelanggan PERTAMA kali, dah ready ?.

CASH VOUCHER

RM100

Nak menang cash voucher yang boleh ditukarkan dengan rawatan...datang MBH pada 26 Oktober ini

RED_PAINT-10 (1)
Picture1.png
RED_PAINT-10 (1)
O

COMBO

PALING LAKU KERAS Y.E.S 2018, DALAM MASA 3 JAM AKAN

SOLD OUT !

Tahun lepas kita dah on promo Y.E.S BOX, tahun ni lebih berbaloi-baloi rawatannya, harga pun memang tak masuk akal, nahh tengok antara combo kita akan bagi, dah boleh fikir nak grab yang mana 26 oktober ni, fast selling tau ni. Hanya pada 27 April jerrr.

RAWATAN EDISI TERHAD

EKSKLUSIF KITA BUAT PROMO

BUY 1 FREE 1

Sumpah BEST! semua rawatan baru ni kami bagi uols rasa dengan harga yang berbaloi2, dah lah rawatan ni tengah trending tau sekarang ni, anda pilih la yang mana anda nak ya.

Picture7
Picture2.png

FACIAL

HANYA DIJUAL PADA

RM10.10
SAHAJA

Pelik tapi benar, macam mana nak dapat kan ? kena datang dulu baru tahu. hehehe

PRODUK DERMAKLAIR

SERENDAH RM10.10

Special kali ni , Dermaklair datang dengan combo dan boleh add on produk pada RM10.10, siapa penguna Dermaklair, pls alert, pasti tak menyesal.

Picture3.png
Picture2.png

SPIN & WIN

PELBAGAI

HADIAH PERCUMA

Nampak nyaa tidak hanya itu, jika anda buat pembelian minima RM200 anda boleh join spin & win, paling untung anda boleh bawa rawatan dan produk secara PERCUMA je

GOODIES EKSLUSIF

BERNILAI LEBIH DARIPADA RM50

Kali ni kita bagi Packet Y.E.S yang cun-cun untuk pelanggan terawal kami ya, ada macam macam lagi sebenarnya, kena tengok nanti 26 Oktober ni.

Picture3.png
Picture2.png

CABUTAN BERTUAH

EMAS 916, BARANGAN ELEKTRIK & MACAM-MACAM LAGI

Nak FREE rawatan ? nak FREE Emas 916 ? nak barangan elektrik FREE? nak telekung siti khadijah FREE? ini hadiah cabutan bertuah kami

And lastly....

SAVE THE LAST FOR THE BEST

Anda akan dapat 3 rawatan hot selling dibawah ni dengan harga murah serendah 75% , paling best nak beli 1 sesi pun boleh.

SKIN GROWTH FACTOR

Rawatan menggunakan esen “growth factor” yang digabung bersama teknik jarum mikro yang berfungsi merawat parut jerawat dengan cara menghasilkan lebih banyak protein dan akhirnya merangsang semula kolagen di bawah lapisan kulit.

CLINICAL ACNE

Rawatan menggabungkan teknik khas ektraksi & juga mesin berteknologi tinggi dari Jerman iaitu High Frequency untuk mematikan kuman serta bakteria jerawat sehingga ke dalam akar kulit wajah.

CARBO SNOW LASER

Merupakan revolusi rawatan laser yang tidak menyakitkan dan tiada kesan sampingan. Rawatan ini khas kulit wajah bintik hitam, pori terbuka, kulit kusam dan berminyak.

Bila ?

Jam berapa ?

Terhad ke ?

Of course sebab yang best ni laa kena “tunggu” ,
keep alert kami punya pengumuman pada hari tersebut ,
kalau SIREN DAH BUNYI makanyaaa get ready ,
kita akan lancarkan
bila bila masa sahaja menerusi online sahaja
untuk HAPPY HOUR ini ,
Jadi STAY TUNED yaa

COP COP

KAMI BERIKAN
PERCUMA RAWATAN
LED

Penting ! Kuota FREE LED Dah TAK BANYAK

Siapa yang whatsapp TERUS
kami akan bagi TERUS,
boleh redeem pada 26 Oktober ini.
(100 terawal sahaja)
kami dah pun buka kuota bermula 1 Oktober 2019 ,
Jadi hubungi cawangan terdekat anda sekarang untuk dapatkan voucher tersebut.

Saya Nak Sangat Promosi Kali Ini !

Bagaimana Saya Nak Mendapatkan
Promosi ini Secepat Yang Boleh,
Supaya Saya Boleh Buat Terus Sebelum Akhir tahun ni ?”

Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..
sabar... sabar... sabar...
Kami akan adakan promosi ini hanya 1 hari sahaja. saya ulangi 1 hari sahaja. Baca info dengan betul agar tidak tersilap tarikh dan waktu pulak ye, bukan apa nanti kalau datang salah timing, offer pun habis, rugi kan ?

Kami akan adakan promosi ini hanya 1 hari sahaja. saya ulangi 1 hari sahaja. Baca info dengan betul agar tidak tersilap tarikh dan waktu pulak ye, bukan apa nanti kalau datang salah timing, offer pun habis, rugi kan ?

Baca betul info dibawah ya

Tempat :

Seluruh cawangan MBH Medispa & MBH Skin Expert

Tarikh :

26 OKTOBER 2019

Masa :

9.00 pagi – 5.00 petang

Seluruh Cawangan MBH Medispa, MBH Skin Expert,

Pencapaian MBH

MBH Medispa telah diiktiraf sebagai pusat penjagaan kulit wajah No. 2 untuk masalah kulit wajah berjerawat, berjeragat, parut, kulit kusam, kult kering dan lain-lain lagi

MBH Medispa berkembang dengan gah dengan cara mengkhususkan rawatan kulit  wajah  dan meluaskan pemasaran dalam bidang estetik dan setakat ini telah memenangi Top Brand Excellence Service Award Asia Pasific pada tahun 2017 dan juga Malaysia Tourism Council Gold Awards  pada tahun 2019

Setakat ini MBH Medispa mempunyai 19 cawangan di seluruh MalaysiaAkan datang, MBH Medispa bakal membuka cawangan di bahagian Utara Malaysia iaitu di Perak dan Kedah

Apa kata selebriti?

"Kali kedua saya ke MBH Medispa, dan saya rasa inilah tempat yang paling sesuai dengan saya"
Lizza Abdullah
Pelakon
"My Skin feel refreshed & MBH helps me look glowing on the screen as a host"
Anim Ezzati
Host 999, TV3
"Rawatan terbaik yang patut anda cuba"
Rizuan Razali
Pelakon
"Thank you MBH. I feel sauuu freshhh"
Syazuwan Hassan
Pelakon Andainya Takdir

Cawangan kami

Johor

MBH FLAGSHIP BOUTIQUE, JOHOR BAHRU

No. 3, Jln Padi Emas 1/5, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor

07-2448 573 / 018-776 4670

MBH MEDISPA, TEBRAU

No. 27-G, Jln Adda 3/1, Adda Heights, 81100, Johor Bahru, Johor

07 – 7785 896 / 018-239 6929

MBH MEDISPA, BATU PAHAT

NO. 12, Jalan Flora Utama 8, Taman Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Johor

07 – 4395 573 / 018-353 6687

MBH SKIN EXPERT, KLUANG

No. 17, Persiaran Yayasan, Kampung Masjid Lama, 86000, Johor

07 – 7785 896 / 018-239 6929

 

MBH SKIN EXPERT, SEGAMAT

No. 219E, (Ground Floor), Jalan Salem, Kampung Abdullah, 85000, Segamat, Johor

 

07 – 9310 582 / 018-299 9086

MBH SKIN EXPERT, MUAR

Ground Floor, NO. 5-9, Jalan Othman, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor
 

018-233 5815

Klang Valley

MBH MEDISPA, AMPANG

21, Jalan Pandan Prima 1, Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur, Selangor

 

03-9205 5573 / 018 – 299 9087

MBH MEDISPA, CHERAS

51-2, Jalan Sri Permaisuri 8, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Batu 9 Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

 

03-9174 5573 / 012 894 5580

MBH MEDISPA, SHAH ALAM

35-1, Jalan Tukul N15/N, Seksyen 15, 40200, Shah Alam, Selangor

03 – 5523 9861 / 013 – 906 6765

MBH MEDISPA, WANGSA MAJU

5-1, Block B, No. 5, Plaza Wangsa Maju, Jalan Maju Ria 2, Seksyen 10, Wangsa Maju, 53300 Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

03 – 4141 7700 / 013 – 533 7709

MBH MEDISPA, KOTA DAMANSARA

38-2, Jalan PJU 5/20D, The Strand Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

03-6731 5172 / 019 – 348 7188

MBH MEDISPA, BANGI

11-2, Jalan Putra 6, Taman Kajang Putra, 43000 Kajang, Selangor

03-6731 5172 / 019 – 348 7188

MBH MEDISPA, KINRARA

NO 23-1 Jalan BK 5A/3A, Bandar Kinrara, Puchong 

MBH MEDISPA, SUBANG

 39a, Jalan USJ 10/1 Subang Jaya, 47620

Melaka

MBH SKI EXPERT, SUNGAI UDANG, MELAKA

No 34, Jalan DTS 1, Pusat Niaga Desa Taming Sari,
76300 Sungai Udang, Melaka

010 – 966 6978

MBH SIGNATURE, MELAKA

No. 48, Jalan Lingkaran Mitc, Melaka International Trade Centre, 75450 Ayer Keroh, Melaka

06-2313 691/ 010 – 966 6978

Negeri Sembilan

MBH SKIN EXPERT, NILAI

No 7242 (Ground Floor) ,
Jalan BBN 1/2A ,
Pusat Bandar Putra Point,
71800 Nilai , Negeri Sembilan

 018 – 322 0578

MBH SKIN EXPERT, SENAWANG

418-G, Jalan Bandar Senawang 1, Pusat Bandar Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

06-675 8573 / 018 – 322 0578

Pahang

MBH MEDISPA, TEMERLOH

No. 11 Tingkat Bawah, Jalan Chengal Baru 3 Pusat Perniagaan Chengal, 28000 Temerloh, Pahang

 

09 – 2965 753018-299 9043

MBH MEDISPA, KUANTAN

A-7 Tingkat bawah, Jalan Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang

09 – 534 8573 / 011- 6054 2235

 

Perak

MBH MEDISPA, TAIPING

31 Tingkat Bawah, Jln Ciku. 34000 Taiping, Perak

05 – 805 2573 / 018 – 258 3329

MBH MEDISPA, IPOH

No 10, Ground Floor, Jalan Meru Bestari D1,, Kompleks Perdagangan DWJ @ Meru, persiaran meru raya 5, Meru Raya, 30020 Ipoh, Perak

05 – 5250 071 /  019 232 5861

MBH MEDISPA, MANJUNG

46 Jalan Ppmp 3/1, Jalan Manjung Point 3, Pusat Perniagaan, 32040 Seri Manjung, Negeri Perak

05 – 6893 573 / 018-252 8438

Pulau Pinang

MBH MEDISPA, SEBERANG JAYA

No. 6, Ground Floor, Jalan Todak 5, Pusat Bandar Sunway, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang

04 – 3866 526 / 018 – 259 9739

Kedah

MBH MEDISPA, SUNGAI PETANI

19, Jalan Cempaka, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah

 

04 – 4446 573 / 018-299 9039