LOGO_MBH_YES-01 (1)

YEAR END SALE 11.11

Dapatkan combo dengan 11 rawatan pada harga

Tonton video di bawah ini sekarang

APA YANG COMBO RAWATAN INI MAMPU BUAT?

  • Hilangkan masalah whitehead blackhead secara permenantly menggunakan teknik laser
  • Mengecilkan liang pori & melincikan kulit wajah
  • Mencerahkan kulit wajah secara instant & selamat
  • Menyeratakan tona kulit wajah & mengelak masaalah kulit kusam
  • Menghilangkan lingkaran bawah mata & mengurangkan kesan kantung mata
  • Megurangkan masalah pigmentasi, jeragat & tompok coklat
  • Menegangkan kulit wajah & mengurangkan garis halus tanda penuaan
  • Mengelak pengumpulan minyak berlebihan yang menjadi pencetus kepada masalah jerawat

Banyak kan kelebihan combo ni?

Kalau anda nak tahu ULTIMATE CLEAR SKIN COMBO ini mengandungi 11 TREATMENT (step) yang dapat merawat masalah kulit berminyak, blackhead, parut hitam, jeragat, garis halus, pori terbuka, kulit kusam dan lain-lain lagi

Pendek cerita combo ni ibarat ALL IN ONE treatment,
selesai semua masalah kulit

Dah tak perlu ambil rawtan banyak-banyak..cukup dengan 1 combo ini sahaja mampu memberikan hasil lumayan dengan harga yang mampu milik

BERAPA STEP YG ADA DALAM RAWATAN NI??

#1 - MOIST CLEANSE TREATMENT

  • Rawatan ini merupakan rawatan pembersihan asas daripada kotoran & debu mahupun toksin hasil penggunaan make up
  • Rawatan ini akan menggunakan make up removal yang mengandungi cecair "dirt removal" untuk membersihkan lapisan atas kulit
  • Step ini juga merupakan langkah penyediaan sebelum "deep cleansing" supaya kotoran tidak bercampur semasa cucian wajah yang menyebabkkan pori tersumbat dengan kotoran

#2 - DEEP CLEANSING TREATMENT

  • Rawatan ini merupakan pembersihan kedua untuk mencuci kulit wajah secara DEEP CLEANSING
  • Rawatan ini menggunakan facial cleanser KHAS dari ekstrak aloevera yang lembut & sesuai dengan semua jenis kulit berlainan dari facial cleanser yang komersial
  • Tapi awas! Jangan ingat deep cleansing ini macam anda cuci kulit wajah dirumah ye? Sbb deep cleansing ini menggunakan 100% teknik cucian wajah yang betul
  • Ia juga dapat memberikan kesan kemerah-merahan & glowing selepas cucian

#3 - BRIGHTENING EXFOLIATION SCRUB

  • Sesi scrubbing ini adalah sesi yang paling disukai ramai untuk menghasilkan kulit yang 3x LEBIH CERAH & BEBAS BLACKHEAD
  • Ia membantu menyingkir sel kulit mati yang menyebabkan produk wajah yang disapu tidak dapat meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap.
  • Rawatan ini juga membantu mengelakkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat sekaligus mengecilkan pori
  • Ia juga dapat memberikan kesan kemerah-merahan hasil urutan teknik pressure point

#4 - GLOW PEEL LASER

  • Sesi ini merupakan sesi utama yang akan merawat setiap masalah anda daripada akar umbi
  • Ia meliputi pemakaian carbon mask yang membantu menyerap minyak (sebum) berlebihan dalam liang pori. Selain itu, carbon mask berfungsi memerangkap blackhead & kotoran dalam pori
  • Proses disusuli dengan laser gun yang mensasarkan laser ke seluruh kulit wajah. Laser ini bertindak menghapuskan partikel carbon & menarik kolagen dibawah lapisan kulit ke atas untuk menyeratakan tona kulit wajah & mengecilkan liang

#5 -SKIN PROTECTION

  • Rawatan penutupan ini akan menggunakan 3 PRODUK KHAS iaitu :
  • Dermaklair Skin Hydrator : Berfungsi untuk melembapkan kulit dari dalam
  • Dermaklair Soothing Lotion : Berfungsi untuk melembutkan kulit wajah & menenangkan kulit wajah dengan menstabilkan pH kulit.
  • Dermaklair Sunscreen UV SPA 50++ : Berfungsi untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berbahaya yang boleh mengakibatkan jeragat

Eh...tapi kan tadi MBH kata 11 treatment, tapi kenapa ada 5 jer

Teruskan bacaan sebab kami ada suprise nak inform kepada anda...

Kalau anda nak tahu, MBH nak berikan treatment sejumlah DIBAWAH ini

  • PERCUMA Lips Treatment
  • PERCUMA Back & Neck Massage
  • PERCUMA Gua Sha Treatment
  • PERCUMA Baucar Tunai Rawatan & Produk bernilai RM10
  • PERCUMA Rawatan Dark Circle Treatment bernilai RM119
  • PERCUMA IPL Rejuvenation Laser bernilai RM119
  • PERCUMA Analisa Kulit Wajah - bernilai RM30
  • PERCUMA Konsultasi One to One - bernilai RM70

Menjadikan jumlah keseluruhan lebih lebih dari 11 rawatan dengan hanya RM111.10! Woww!

3 golongan dibawah ni WAJIB GRAB promosi ni...kalau anda tak grab memang menangis tepi bucu katil sebab combo ni kami lancarkan KHAS UNTUK

  • Anda yang ada macam-macam masalah kulit, tapi tak nak ambil banyak rawatan,
  • Dalam masa yang sama nak jimat berbaloi-baloi...
  • Nak rawatan dengan harga kepala RM1xx tapi banyak giler benefit boleh dapat....perghhh...best giler

Tak perlu WORRY, sebab MBH dah simpan beribu-ribu testimoni pelanggan sebelum ni yang dah berjaya buat rawatan ni & dapatkan HASILNYA...sampai retis pun turut terjebak

Tak percaya? Tengok video di bawah ni

Paling penting, setiap rawatan anda akan mendapat

  • Ruangan bilik privasi
  • Bilik berhawa dingin
  • Hidangan kudapan selepas rawatan

Satu kepuasan yang anda takkan jumpa di tempat yang lain, sebab kami memang menjaga dari A to Z tau,
dari first anda jejakan kaki ke MBH sehinggalah anda selesai rawatan, kami akan pamper anda macam
puteri raja... serius talk....

Paling penting, musim-musim PKPB ni, MBH mengamalkan SOP yang SANGAT KETAT sebelum prosedur rawatan bermula.

Kami faham keperluan anda untuk keluar berfacial.
Nak keluar ada roadblock, tak boleh keluar lebih daripada 2 orang...

sebab itulah MBH menyediakan platform online
dengan harga yang TERLAJAK MURAH
supaya anda boleh menikmati tawaran facial dari MBH walaupun dalam tempoh PKP

Kalau rasa xdpt pergi ke cawangan MBH untuk book promosi boleh book jer secara online..
MUDAH kan? 😉