LOGO_MBH_YES-01 (1)

YEAR END SALE MBH RM10.10

KEMBALI !

DAPATKAN MASSOTHERAPHY FACIAL DENGAN HARGA

RM10.10 sahaja (nett)

Jika dengan facial dari MBH ini dapat bantu anda untuk :

  • Naikkan seri kulit wajah
  • Kurangkan eyebag & lingkaran bawah mata
  • Bersihkan whitehead & blackhead yang lama bertepek di area hidung, bawah mata tu

serta menceriakan hidup anda 3x ganda dari biasa
dengan harga PALING MURAH tapi RESULT TERUS NAMPAK. Anda NAK??

MASSOTHERAPHY FACIAL INI DAPAT MEMBANTU ANDA UNTUK

- Mengurangkan lingkaran bawah mata serta kantung mata hasil urutan totok
- Menjadikan kulit lebih glowing & kemerah-merahan seperti efek 'blusher' hasil urutan yang - membantu melancarkan darah dibawah kulit
- Membantu mengurangkan pipi kendur/menggelebeh
- Membantu menyeratakan tona kulit wajah
- Membantu menghilangkan whitehead & blackhead punca kulit muka kusam tak bermaya

APA YANG BAKAL ANDA DAPAT?

Kalau anda nak tahu MASSOTHERAPHY FACIAL ini mengandungi
4 TREATMENT (step) SUPERB yang menjanjikan kepuasan
maksimum kepada anda yang mana ianya merangkumi :

#1 - MOIST CLEANSE TREATMENT

  • Rawatan ini merupakan rawatan pembersihan asas daripada kotoran & debu mahupun toksin hasil penggunaan make up
  • Rawatan ini akan menggunakan make up removal yang mengandungi cecair "dirt removal" untuk membersihkan lapisan atas kulit
  • Step ini juga merupakan langkah penyediaan sebelum "deep cleansing" supaya kotoran tidak bercampur semasa cucian wajah yang menyebabkkan pori tersumbat dengan kotoran

#2 - DEEP CLEANSING TREATMENT

  • Rawatan ini merupakan pembersihan kedua untuk mencuci kulit wajah secara DEEP CLEANSING
  • Rawatan ini menggunakan facial cleanser KHAS dari ekstrak aloevera yang lembut & sesuai dengan semua jenis kulit berlainan dari facial cleanser yang komersial
  • Tapi awas! Jangan ingat deep cleansing ini macam anda cuci kulit wajah dirumah ye? Sbb deep cleansing ini menggunakan 100% teknik cucian wajah yang betul
  • Ia juga dapat memberikan kesan kemerah-merahan & glowing selepas cucian

#3 - REJUVENATION GOLD THERAPHY

  • Rawatan ini membantu mengurangkan lingkaran bawah mata & kantung mata hasil totok menggunakan gold energy bar sekitar kawasan mata
  • Selain itu, ianya dapat menyingkirkan toksin dan kotoran yang tersembunyi pada sel sel kulit
  • Rawatan ini juga memberi rangsangan kolagen untuk menegangkan permukaan wajah sekitar pipi dan bawah leher menggunakan GOLD BEAUTY BAR dan menjadikan wajah lebih tegang
  • Teknik ini juga termasuklah point pressure massage dimana ianya mampu menjadikan wajah anda 2x lebih awet muda

#4 -SKIN PROTECTION TREATMENT

  • Rawatan penutupan ini akan menggunakan 3 PRODUK KHAS iaitu :
  • Dermaklair Skin Hydrator : Berfungsi untuk melembapkan kulit dari dalam
  • Dermaklair Soothing Lotion : Berfungsi untuk melembutkan kulit wajah & menenangkan kulit wajah dengan menstabilkan pH kulit.
  • Dermaklair Sunscreen UV SPA 50++ : Berfungsi untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berbahaya yang boleh mengakibatkan jeragat
  • Khas untuk anda yang nak kulit tegang dalam masa yang sama nak mesra pocket kaw kaw !
  • Rawatan yang superb jimat, mudah dan berkesan untuk semua peringkat umur, baik perempuan ataupun lelaki.
  • Senang citer, semua orang boleh rasai keunikan dan kehebatan rawatan ini.

TAK CAYE? TENGOK APA CUSTOMER NI CAKAP..

Ramai yang tanya kami kenapa harga murah sangat sampai RM10.10?
Huhu...sebenarnya kami lancarkan promosi ini adalah sebagai :

  • Tanda penghargaan kepada semua #mbhlovers tak kira dimana anda berada terutamanya yang ternanti-nanti harga clearance dari MBH untuk rawatan ini. Semuanya kami bagi tanpa sebarang caj tersembunyi pun
  • Kami betul-betul nak bantu anda dapatkan rawatan wajah yang instant, awet muda dapat, relax pun dapat, yang penting anda semua rasa happy !
  • Nak buktikan yang MBH boleh berikan rawatan yang berkualiti dalam masa yang sama menjimatkan masa anda tanpa perlu berfikir fikir lagi dah.‚Äč

Sebagai tanda terima kasih kami kepada anda, kami tawarkan promosi best ini
pada anda tak kire dimana jua anda berada